Arealoppmåling øker boligens verdi.

En nøyaktig arealoppmåling er en viktig del av dokumentasjonen som trengs når man skal selge en bolig. Arealoppmålingen viser nøyaktig størrelsen på eiendommen og vil gi potensielle kjøpere en god oversikt over eiendommens størrelse og romfordeling. Dette vil bidra til å øke boligens verdi og tiltrekke seg flere potensielle kjøpere.

En annen viktig faktor er at en nøyaktig arealoppmåling vil bidra til å unngå tvister mellom selger og kjøper etter salget. Hvis det viser seg at boligens faktiske størrelse er mindre enn det som ble opplyst, kan det føre til konflikter og i verste fall rettssaker. Dette kan unngås ved å ha en nøyaktig og godkjent arealoppmåling på plass.

Oppsummering: En nøyaktig arealoppmåling er en viktig del av dokumentasjonen som trengs ved salg av bolig. Det bidrar til å øke boligens verdi og tiltrekke seg flere potensielle kjøpere. Det vil også bidra til å unngå tvister og konflikter mellom selger og kjøper etter salget.

Viste du at en nøyaktig arealoppmåling

les mer om

Våre tjenester

Forhåndstakst

Når man skal selge sin bolig, er det flere ting man kan gjøre for å øke sjansen for en vellykket salg og en høyere pris.

Les Mer